An Theos, Lucky Thirteen Live@ Rockstadt

An Theos, Lucky Thirteen Live@ Rockstadt pe 14 octombrie 2018 de la ora 21:30!

După victoria folk metalistilor la Wacken Open Air 2018 la care băieții și fețele au reușit să obțină locul 3 la concursul internațional de metal, bucureștenii reușesc să ajungă la Brașov în club Rockstadt în premieră după 6 ani și vor prezența atât piese clasice din setlist-ul vechi precum ''Noaptea Sânzienelor'', ''Ciuleandra'' și ''Prin Viu Grăi Stramosesc'' cât și din albumul lansat acum un an: ''Vuiet de Jale'', ''Fiica Lunii'' etc

Preț Bilet- 20lei presale, 25lei în seară evenimentului

"An Theos" a acumulat în cei 8 ani de la înființare și 6 ani de la prima apariție scenică, o experientă vastă în ceea ce inseamnă activitatea concertistică atât pe plan național cât și internațional în cele peste 150 de concerte susținute. Trupă prezintă un show complet, și energic caracteristic stilului epic folk metal și lansează cel mai nou videoclip al sînge-ului Alean, singurul material muzical nou din 2018.

Discografia cuprinde 4 materiale lansate în 2013 maxi-single Chemarea Străbunilor, în 2016 LP-ul Seminția Dacă, în 2017 LP-ul Spre Cer și în 2018 single-ul Alean. Trupă are la activ 4 videoclipuri oficiale: Noaptea Sânzienelor (2016) și Urzeală Timpului (2017), Vuiet de Jale (2018), Alean (2018)

Formată în 2015 în Brașov, "Lucky Thirteen" ne poartă prin tenebre filozofice ale existenței umane, aducând un licăr de sperantă și invitând interlocutorul la meditație asupra condiției umane și speranța ridicării deasupra acesteia.

Individul este susținut de natură, elementele acesteia îl întregesc și-i definesc spiritualitatea, servindu-i că minunate metafore pentru experiențele trăite. Este o înțelegere profundă a dânsului în care suntem prinși că indivizi călători prin propria viată.
Cuvintele sunt scăldate în tonalităti originale, surprinzătoare, eclectice, atât de variate încât cu greu pot fi înghesuite într-un anumit gen muzical.

Lumina și întunericul sunt parte a aceluiaș întreg care se determină reciproc și nu pot luă ființă decât în această dualitate, iar acest lucru poate fi trăit la fiecare apariție scenică a trupei.