Academia Minților Creative Cluj-Napoca / ZAIN

Dragi clujeni,

Academia Minților Creative, programul de educație financiară și antreprenorială UniCredit Bank, ajunge la Cluj-Napoca în perioada 25-26 octombrie 2018, la Cluj Hub, Strada Ferdinand 22-26, cu ajutorul prietenilor de la ZAIN - Design Expressions.
Ești antreprenor? Afacerea ta e în primii 5 ani de viață? Ai un business creativ sau faci lucrurile diferit în cadrul unei afaceri clasice? Atunci te invităm să te înscrii completând formularul disponibil aici: http://bit.ly/AMC-inscrieri-Cluj până pe 17 octombrie 2018. Selecția se face în ordinea înscrierilor, deci cu cât te înscrii mai repede, cu atât ai mai multe șanse de a-ți rezerva locul.
Pe parcursul celor două zile, vom aborda subiecte precum: realizarea unui business plan, branding, storytelling pentru afacerea ta, marketing, motivarea echipei, legislație, taxe & fiscalitate, analiză de business, finanțări, HR pentru afacerea ta. De asemenea, vom schimba idei cu antreprenori de succes. 

Vă așteptăm! 
#UniCreditBank #BancaMințilorCreative

Despre Platforma Minților Creative

Academia Minților Creative, Programul de educație financiară și antreprenorială al UniCredit Bank a început acum doi ani și a avut trei ediții în București și una în Timișoara. Alături de platforma Romanian Stories, Barometrul Minților Creative (prima cercetare din România asupra obstacolelor și perspectivelor antreprenorilor creativi), Ghidul 24/7 și Pachetul Creativ, Academia Minților Creative face parte din platforma UniCredit Bank de susţinere a industriilor creative din România.

Vezi cum a fost în ultimele ediții ale Academiei, aici: 
Timișoara:
https://www.facebook.com/pg/UniCreditBankRomania/photos/?tab=album&album_id=1631105807004022

Bucureşti:
https://www.facebook.com/pg/UniCreditBankRomania/photos/?tab=album&album_id=1267899916657948