GIPSY KINGS

Sâmbătă - 2 martie - ți-am pregătit o surpriză de pus în piept: GIPSY KINGS cu Paco Baliardo (co-fondatorul trupei) revin în București pentru încă un show de neuitat, la doar 3 luni de la concertul SOLD OUT care a avut loc tot la Berăria H.

GIPSY KINGS sunt recunoscuți la nivel mondial pentru multe hit-uri precum „Djobi, Djoba“ „Bamboleo“, "Volare" sau "Escucha me" și au dobândit un succes global la sfârșitul anilor '80. Cu peste 18 milioane de albume vândute în toată lumea și cu un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun album din lume ("Savor Flamenco" - 2014), GIPSY KINGS este astăzi probabil cea mai importantă trupă de flamenco și salsa.

Paco Baliardo este co-fondator și membru GIPSY KINGS, dar și compozitor și textier pentru multe din piesele trupei. Paco Baliardo și trupa sa și-au dezvoltat de-a lungul anilor propriul stil și propria formă de expresie a muzicii învățând de la generațiile noi și marcând profund dezvoltarea muzicii flamenco la nivel internațional. Cu band-ul format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști talentați, Paco Baliardo aduce pasiunea, energia și faimoasele piese Gipsy Kings pentru a doua oară la Berăria H, pe 2 Martie.

Componența trupei: Jacques (Paco) Baliardo, Juan Deleria, Cyril (Mario) Cablat, Antoine Ona, Sony Mathieu, Vincent Loukas, Miguel Motos.

Acces: 19:45 // Show: 22:45

Bilete:

359 lei - Cat. A+ - balcon, în fața scenei, cu loc la masă (voucher care include open bar & open buffet)
209 lei - Cat. A - parter, în fața scenei, cu loc la masă
129 lei - Cat. B - acces general, cu loc la masă
99 lei - Cat. C - părțile laterale, cu loc la masă

Cumpără bilete