Petrecere de IGNAT în Herăstrău

Petrecere de IGNAT în Herăstrău duminică - 16 decembrie - pe terasa Berăriei H (lângă lacul Herăstrău).

Vă invităm la cea mai mare petrecere de IGNAT din București, o petrecere în cel mai pur stil românesc: cu voie bună și Chef De Viață, cu muzică lăutărească și dansuri populare, cu șuncă, șorici și proțap gigant, cu țuică fiartă și vin fiert.

Suntem la final de an centenar, deci să profităm de ocazie și să petrecem tradițional cu obiceiuri vechi, lăsate din moși-strămoși. Muzica va răsuna și horele se vor ține lanț pe tot parcursul zilei. Nelu Vlad și Formația AZUR vor susține un show în trei reprize, iar DJ-ul nostru rezident + dansatoare deghizate în Crăciunițe vor alimenta cheful de distracție la foc continuu. Ospățul va fi unul complet, așa cum se face la români: vom avea fasole cu ciolan la ciaun, oi la proțap, sarmale și cârnați cu mămăligă + pomana porcului, caltaboși, lebăr, slănină și alte bunătăți. Iar după cum era de așteptat, de la petrecere nu vor lipsi nici porcii sacrificați de IGNAT pe care bucătarii noștri îi vor pârjoli și pregăti chiar în fața ta.

Acces - ora 13:00 // Show - ora 16:00

Biletele: 20 lei

Acest eveniment are loc pe terasa Berăriei H, dar accesul este permis și în interior. Aşadar poţi veni liniştit fără o rezervare făcută în prealabil, sigur găseşti unde să stai.