Winter Charity Fair

Beard Brothers Brașov, The Sisterhood Brașov și Volunteer Crew Brașov unește artiștii locali și nu numai, comercianți de lucrușoare făcute manual, cu mult drag, la târgul nostru de Crăciun, Winter Charity Fair.

Acest târg are scop caritabil, urmând a direcționa încasările către campania Bits For Education, prin care dorim să oferim un Crăciun mai frumos unui grup de copii din medii defavorizate. Dăm împreună startul campaniei și marcăm astfel un început în implicarea organizației în mediul educațional.

Ne bucurăm ca la prima ediție Winter Charity Fair să fim găzduiți, în zilele de 22-23 Decembrie 2018 de la ora 14:00, de către Centrul Cultural Reduta.

În goana după cadouri, vă invităm să vă opriți și pe la mesele artiștilor noștri care vă așteaptă cu multe daruri de Crăciun dar și la colțul copiilor, unde vă pregătim multe surprize. Tot din dorința de a sprijini această campanie, vom organiza o tombolă oferită de către partenerii noștri oferind, premii diverse, în schimbul unei donații de minim 10 lei.