Atelierul magic al lui Moș Crăciun | Spectacolul „România dodoloață”

Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, organizează în perioada 17-21 decembrie 2018, în intervalul orar 14:00-18:00, la sediul ARCUB din strada Lipscani, nr.84-90, o serie de ateliere de creație și dezvoltare personală, adresate copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani. Participanții au prilejul, astfel, să se bucure de atmosfera sărbătorilor de iarnă și să devină creatori de frumos, împărtășind cu cei dragi entuziasmul momentului. Mai multe detalii ateliere AICI.

Tot în cadrul evenimentului „Atelierul magic al lui Moș Crăciun” se va desfășura, în data de 21 decembrie, de la ora 18:00, la Sala Mare, ARCUB, producția Teatrului „Ion Creangă” din București, spectacolul de teatru „România dodoloață”, din a cărui distribuție fac parte actorii Paul Cimpoieru, Silviu Man, Ionel Barac, Silviu Oltean, Beatrice Rubică, Daniela Niculae, Veronica Stoian, Axel Moustache, Oleg Apostol, Maria Radu, Ana Odagiu și Monica Odagiu.

Lumea eroilor care au făcut România dodoloață este reconstituită de regizorul Gabriel Radu, cu ajutorul costumelor realizate de Roxana Răduț, a decorului gândit de Andrei Răduț și a orchestrației muzicale propuse de Radu Mihalache, pe o mișcare scenică semnată de Paul Cimpoieru. Fără să devină o lecție de istorie, spectacolul împletește adevărul și legenda, vorbind despre libertate, egalitate și democrație, despre pace și război, precum și despre lupta pentru valorile naționale.

Accesul publicului la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile și în baza unei rezervări prealabile, telefonic - 0732 669 928 sau prin email pe adresa casadebilete@arcub.ro