The MODEL x JB

Start after 22:00H - this is an ELECTRONIC music event
Artist Support : 20 lei

Nu este nevoie să scrieți introduceri lungi și laborioase despre model. A progresat mult dincolo de asta. Bănuiesc că nu trebuie să-ți spun despre șirul de lansări reușite sub centură pentru unele dintre cele mai fierbinți etichete din lume. Bănuiesc că nu trebuie să știți cum sa dedicat producției sale în ultimii ani - pentru că dovada este acolo. Modelul nu are doar propriul său sunet - el își fabrică propriul gen: Dark Techno Baroque.

Este un titlu interesant de interesant pentru una dintre cele mai interesante personalități din afacere. De ce Dark Techno Baroque? Dark pentru că este întunecat; Techno cauza este techno; Baroc pentru că este vital, viu, imens și foarte decorat.

Cu manierele lui aristocratice și pasiunea sa pentru modă ridicată și fetișuri mici, se întâmplă, de asemenea, să rezumăm destul de succint o parte din personalitatea sa unică. Amplasat pe un fundal de farmec rafinat, există o suspensie de ceva întunecat și brutal care trece prin tot ceea ce face. Puneți-o astfel: Modelul nu este pentru răcire. Ca oricine la văzut DJ-ul va atesta cu siguranță ...

The Model este cunoscut pentru performanțele sale, așa cum este pentru producțiile sale. DJ-ul mediu, el cu siguranță nu este. Nu vă așteptați să apară cu o cutie de înregistrări care poartă o cămașă de tee: Modelul este un showman. El ia arta djingului și o duce complet în altă parte. Deoarece DJ-ul este despre spectacol. El este conștient de nevoia de a satisface o audiență - niciodată să se auto-indulgente, niciodată prea adânc, lăsând întotdeauna oamenii cerșind pentru mai mult.

Ca și propriile sale melodii, el reușește să lovească echilibrul perfect între împingerea oamenilor care continuă să le dăruiască ceea ce ei știu că vor. Venind de nicăieri într-un timp foarte scurt, acesta este sunetul pentru oamenii care știu ce vor și care știu unde merg.

Sunetul pentru oameni care nu se tem să facă ceva diferit. Sunetul pentru cei care conduc. Pentru că asta face cel mai bine modelul. Crede-mă, se pare că o va face o vreme.