Friday I'm in Love with Compania 7

E show. E muzică. E live. E party.

E Compania 7 (Official Fan Page)

Lasă-ne să ne imaginăm cum o s-arate noaptea ta de vineri :) O s-ajungi la concert și o să știi că nu mai ai nicio șansă să pleci înainte de răsărit. Sună ca un plan diabolic, dar n-au niciun fel de rea intenție. Nu vor decât să îți aducă Vama înapoi, cu muzică bună și chef de dans. Până dimineață :)

A fost dragoste la prima vedere. Nu ți i-ai fi imaginat c-o să-ți rămână-n cap după primul play și nici prin minte nu-ți trecea că o să vrei să-i mai vezi. Din nou și din nou, pentru că nebunia lor creează dependență. Sunt Compania 7 și se pricep de minune la asta.

Nu-ți dai seama cât de mult ți-au lipsit până nu-i asculți din nou, așa cum i-ai văzut prima oară, live și plini de energie, la STUF VAMA VECHE.

Și chiar dacă tu te gândești acum la cât de cool ar fi să-ți petreci weekendul pe plajă, cu o cuba-n stanga și-un prieten în dreapta, cu toții știm că noaptea albă-mpreună la STUF București este cea mai bună variantă momentan, pentru că-i singura care-ți alină dorul de vară cu party ca-n Vamă :)

Fie ce-o fi, povestea merge mai departe :) Iar noi rămânem alături de tine. Ca amintirile din Vama Veche.

Intrarea este liberă! Toți prietenii tăi sunt invitați.

Rezervari la: 0724788388