Mihai Mărgineanu - Lansare album Fum de Tavernă

Mihai Mărgineanu prezintă coloana sonarp „Las Fierbinți” și lansează albumul „Fum de tavernă” în concert la Sala Palatului
 
Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Mărgineanu prezintă „Zarita”, coloana muzicală a unuia dintre cele mai iubite seriale din România, „Las fierbinți”. În plus, artistul cântă în premieră piesele extrase de pe cel mai nou album al său, „Fum de tavernă”.
 
 Fanii vor putea cântă alături de artistul preferat piese precum „Zarita Zanga”, „Lupanarul din Fanar”, „Dragoste rurala”, dar și unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale - „Mă iubește femeile”, „Femei, femei” și „Gore din Chitila”. Mai mult decât atât, toți cei prezenți la eveniment vor putea achiziționa albumul „Zarita”, exclusiv pe durata spectacolului.
 
 Cântăreț, compozitor și actor, Mihai Mărgineanu este un artist român ce a cucerit publicul cu piesele sale de muzică folk și pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul român și dezbate într-o notă plină de umor problemele cotidiene ale românului clasic. De-a lungul timpului, Mărgineanu a lansat piese precum „Paraschivo”, „Foaie Verde, Foaie Fragă”, „Zavalaidinga”, „Trecea un țigan saracu’” și multe altele.

Cumpără bilete