The Humans

Pe 29 februarie, de la ora 22.30, trupa The Humans aduce voie bună și melodii binecunoscute pe scena din Hard Rock Cafe.

The Humans reprezintă proiectul unor muzicieni extrem de cunoscuți, care și-au stabilit un altfel de target pentru ceea ce au de oferit publicului. Cu multă experienţă pe scenă, trupa s-a făcut cunoscută publicului larg în formula actuală odată cu participarea în emisiunea Zaza Sing de la Antena 1. În ultimul an a lansat trei piese proprii, primul single “Îndură inima”, în colaborare cu casa de discuri Roton şi Adi Sână, piesa “Goodbye”, cu care a reprezentat România la Eurovision Song Contest şi “Binele Meu”. Fiecare dintre membrii formaţiei rezonează în același mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock, iar reuniunea lor în cadrul unui proiect unic nu este de test, ci de empatie. “Noi credem în Umanitate” - acesta este motto-ul sub care își manifestă actul artistic.

O trupă fresh, care are grijă mereu de buna dispoziţie a celor care o ascultă, The Humans emană multa energie şi reuşeşte să creeze un show muzical de excepţie din orice reprezentaţie a lor.

Intrarea va fi liberă și buna dispoziție garantată!