African rhythms journey - hands on groove cu Bogdan

Miercurea asta special edition la Cotton Club Cluj. De la ora 17!

Reîntors din călătoria în Africa, Bogdan și-a dat seama de un specific al muzicii africane: Ritmurile africane au reușit să călătorească în inimile oamenilor în jurul lumii întregi.
Ceva din ritmurile africane, simplitatea și complexitatea lor, naturalitatea și elaborarea, călătoresc cu noi, odată ce le-am cunoscut, oriunde ne-am duce.
Fie că avem instrumente, fie că avem doar corpul, ori o masă sau un lighean. Ritmurile în esența lor rămân neschimbate, indiferent de posibilitățile momentului.

Acest curs săptămânal ghidat de Bogdan Octav Rakolcza va fi o călătorie în inima unor ritmuri, fie din Africa fie din diaspora africană, în Brazilia, Cuba, Haiti, Caraibe, sau altele.

În fiecare săptămână vom cunoaște un ritm anume, și îl vom explora. Cu corpul, cu tobe, cu vocea.

Acest curs este pentru începători și avansați deopotrivă. Începătorii vor învăța părțile simple ale ritmurilor, avansații vor cunoaște părțile mai complexe, contratimpi și solistică.

Dar cel mai important, învățăm să simțim universul dinamic ce ni-l oferă fiecare din aceste ritmuri în parte.

Contribuție sugerată pentru curs: 35 lei/ședință sau 100 lei/lună calendaristică.
Cei care doriți să participați, dar nu aveți mijloacele necesare, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru a găsi modalități alternative de contribuție.