BIFF

Concert BIFF duminică, 24.02. Open doors: 20:00, la Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor.

Bilete disponibile în curând.

Unchi, nepot/fiu, frate/tată, mamă și poate un bunic, asta ar fi familia care ar reprezenta trupa BIFF în ziua de 24 februarie 2019, la Expirat în București. Și numele e inspirat! Pe lângă pozitivismul care ni-l transmite cuvântul în sine, el este un acronim: B - Bazooka, I - Ioana, F - Florin, F - Filip

Cel din urmă, este cel dintâi, de fapt! Filip - pianist & keyboardist - 11 ani, elev al Colegiului de Muzică George Enescu, a fost scânteia care a generat acest proiect, muzica celor de la Vulfpeck stârnind o dorință arzătoare de a le învăța repertoriul.

Suntem cu toții iubitori de muzică bună, suntem educați de mici muzical, prin școli/licee/academii, iubim să creăm muzică, iubim să o împărtășim oamenilor.

Vulfpeck a fost pentru noi un exemplu de viață, un exemplu de cum trebuie făcută muzica, cu bucurie și relaxare, iar faptul că repertoriul lor ne-a consumat mai mult de 80% din fundalul sonor care ne-a acompaniat ultimul an de viață, am hotărât că am putea fi niște ambasadori înflăcărați ai acestei trupe, iar piesele lor ar fi putea rezona și pe străzile jazz-ului românesc.