Casa cu Artiști #4

So this is love....
Love for art. Love for life. Love for all beings.
Casa cu Artiști își deschide ușile și ferestrele inimii pe 23 februarie, la ceas de seară.
În Brașov.

Și punem pe masă TEATRU (Piesa se numește ..."STRIP-TEASE'' ... he he) ...și mai servim MUZICĂ LIVE cu starlete cochete, artiști locali si conationali (jazz nebun și acoustic bun), DANS abstract, POEZIE și ce-o mai fi pe hârtie. Bineînțeles că arta sare pe pereți în casa noastră așa că avem expoziții de ILUSTRAȚIE / GRAFICĂ / PICTURĂ și alte minuni create de artiști iluștri necunoscuți (că ne place să îi facem cunoscuți).

ȘI dacă totul e prea LUMESC în partea de jos a Casei, atunci fă o plimbare pe sus , la mansardă unde vei simți un pic de CELEST:

- patul păcii cu John Lennon și Yoko Ono
- Cinema Mon Amour - cinema eteric
- meditație cu boluri tibetane
- concert One on One
- ceremonia ceaiului

Și cum unii zic că arta nu ține de foame noi am aplecat urechea și am zis să deschidem bistro-ul "FROMAGE A TROIS" unde veniți doi câte doi și mâncați cât trei la preț de unu: vegan / vegetarian delights. limonadă și kombucha...iar alcoolul îl beți în alte case cu alți artiști..la noi o ținem pe vibe non-alcool, gracias!

Și or mai fi ș'om mai povesti!

Dacă vrei să vii în Casă , fă bine și rezervă loc din timp că e mai bine să ai locul tău decât să stai sâmbătă seara la fereastră întrebându-te "Io ce fac în seara asta?".
Detalii despre rezervare acces în Casă, aici

Make love and art, s'il vous plait ♥

Casa cu Artiști este un proiect susținut de brașovenii iubitori de artă și de Tipografia , locul unde merge orice artist să își ia porția de inspirație într-o cană de ceai sau la un concert mișteaux. Mulțumim vouă tuturor celor care credeți în noi :)