Uau

UAU - comedie bulevardieră

Uau! Uau! Uau! și Șoc! Șoc! Șoc! Crimă în cartierul De Vile! Un escroc periculos se îndreaptă spre noi. Ar putea fi oriunde, chiar pe scaunul de lângă tine!
 
Senzațional! Escrocul poate fi oricine și așa și este: escrocul este oricine. Suspecții sunt în număr de șapte și fiecare dintre aceștia prezintă diferite vicii care pun ordinea socială în primejdie. Aceștia sunt dependenți de faimă și vor face orice pentru a-ți fura atenția. Și râsetele.
 
Nemaiîntâlnit și nemaivăzut! În reședința unuia dintre presupușii făptași au fost găsite uși pe care pot intra diferite persoane, dubioase, problemele lor, și întorsături de situații și de relații. Însă, incredibil, niciunul dintre aceste lucruri nu mai poate ieși!

Spectacol incendiar la Cuibul Artiștilor! Nu o să-ți vină să crezi: comedia intră pe toate părțile și nu mai iese! Mai bine intri în Cuib și te convingi, dar ai grijă, dacă nu mai ieși?!
 
REGIA: Vlad Basarabescu / MUZICA: Adrian Piciorea / Scenografie: Eliza Teofănescu / distribuție: Vlad Basarabescu, Adrian Piciorea, Frederic Negrescu, Catalin Gheorghiu, Cezara Munteanu, Carla Mihai, Gloria Melu

LOCAȚIE: Amfiteatrul Facultății de Inginerie a Instalațiilor, Bulevardul Pache Protopopescu nr.66, metrou Piața Iancului.

Intrarea este liberă.

Intrarea în lounge se face cu 30 de minute înainte de începerea primului spectacolului și cu 20 de minute înainte de începerea celui de-al doilea spectacol.

Vinul, ca de obicei, din partea casei, iar pentru șoferi avem apă și ceai.

Donațiile - opționale, însă pe noi ne ajută sa ducem povestea Cuibului mai departe.