Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Vestul singuratic (Martin McDonagh) @ Teatrul Nottara

Vestul singuratic

Vestul singuratic (Martin McDonagh) @ Teatrul Nottara

 

Coleman și Valene dau impresia că stau pe niște butoaie de pulbere, sunt gata să explodeze în orice moment. Relația dintre cei doi frați, care și-au pierdut tatăl în urma unui „accident” cu o armă de foc, este una stranie, construită din conflicte și certuri permanente. Schimburile de replici sunt sclipitoare, iar personajele par să calce apăsat și zgomotos pe o coardă deja mult prea întinsă.

 

Unul dintre ei – Valene – colecționează statuete religioase, iar celălalt – Coleman – și-a făcut un obicei din a merge la înmormântări, în principal pentru mâncarea servită.

Fiecare îl provoacă pe celălalt, împingându-l spre limitele răbdării, singurul care încearcă să repare întrucâtva relația disfuncțională a fraților Connor fiind preotul Welsh. Dar sfaturile lui par să rămână neauzite pentru Coleman și Valene, ca și pentru restul satului în care își are parohia.

Însă, într-o răsturnare aproape mistică a rolurilor, se dovedește că tocmai cel care trebuia să fie salvatorul își așteaptă salvarea de la cei rătăciți…

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Nottara

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută