Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Prenumele @ Teatrul Metropolis

Prenumele

Prenumele @ Teatrul Metropolis

 

Vincent, un agent mobiliar de succes și în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou și cumnatul lui Pierre, profesor la universitate.

Soția sa Anna, specialistă în modă, si prietenul lor din copilărie, Claude, trombonist la Filarmonica Radio, îl însoțesc. O glumă nevinovată despre numele viitorului copil declanșează o cascadă de situații comice neprevăzute și dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor .

 

Mihai Călin declară despre rolul său principal: „Este cea mai bună comedie în care am jucat vreodată. Mă bucur că mă reîntâlnesc pe scenă cu Claudiu Bleonţ, colegul meu de la Teatrul Naţional, a cărui energie explozivă şi capacitate de improvizaţie mă fac să mă bucur de fiecare secundă pe care o trăiesc pe scena. Mă simt bine în această echipă şi joc un personaj complex, inteligent, haios, egoist, narcisist, sufletist, arogant: o supă de comedie. Sper să râdeţi în sală tot atât de mult pe cât îmi vine mie să râd pe scenă! Dar eu râd în “interior”:) Îmi cam muşc buzele uneori.”

 

Le Prenom” este o comedie franceză, scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor şi cântăreţ Patrick Bruel într-unul din rolurile principale. Piesa de teatru a fost nominalizată la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptată şi pentru marile ecrane, primind cinci nominalizări la premiile César în 2013.

Răzvan Săvescu este cunoscut pentru seriale de televiziune, piese de teatru şi filmele de cinema realizate, printre care serialul “La Bloc“, piesă de teatru “Popcorn” de Ben Elton şi prima producţie cinematografică, parţial filmată în New York, “America, venim!“.

 

Distribuția: Mihai Călin, Claudiu Bleonț, Leonid Doni, Ecaterina Ladin, Paula Chirilă

  • Regia: Răzvan Săvescu 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: iabilet

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută