Human Nature Live

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS prezinta în Premiera în România HUMAN NATURE LIVE: The Hits of MICHAEL and the JACKSON 5.

Concertul aduce la viață dansul senzațional și sunetul atat de distinctiv al celebrului “King Of Pop” MICHAEL JACKSON și The JACKSON 5.

PROGRAM:
Concertul are loc pe data de 19 Martie 2019, orele 20:00 la Teatrul Nottara.
Accesul în sală se face începând cu orele 19:30.

Într-o carieră de 40 de ani, Michael Jackson a vândut peste 800 de milioane de discuri în întreaga lume, albumul Thriller fiind încă cea mai bine vândută înregistrare din istorie. Muzica lui continuă să se vândă în milioane de exemplare, câștigând noi fani, deopotriva tineri sau bătrâni.

HUMAN NATURE Live nu este un simplu concert tribut Michael Jackson. Nu urmărește o interpretare fidelă a pieselor, în stilul pop consacrat de megastar și nici nu are pe scenă un protagonist care să îi semene. Este însă un concept de eveniment care îmbină fericit cele două arte pe care Michael le-a stăpânit magistral – muzica și dansul.

NARCO5AX (a.k.a. Costin Roșu) – acompaniat de o trupă de incredibili instrumentiști și de un grup vocal, promit un Show exploziv, demn de “marca” MJ. Pe scenă, li se va alătura - cum altfel - o trupă de dansatori din a carei coregrafie nu vor lipsi celebrul “Moonwalk” sau sfidarea gravitatiei din “Smooth Criminal”. Muzicienii vor interpreta unele dintre cele mai celebre piese ale regelui muzicii pop, din repertoriu nelipsind hituri precum: Billie Jean, Smooth Criminal, Beat It, Dirty Diana, I Want You Back, ABC, The Way You Make Me Feel, Thriller și bineînțeles, piesa ce da numele concertului, Human Nature.