Richard Clayderman și Dan Puric

Richard Clayderman și Dan Puric reunesc cele 7 Arte într-un spectacol în premieră  mondială, pe 20 martie, la Sala Palatului din București.

Richard Clayderman, cel mai celebru pianist al tuturor timpurilor revine în România cu un show inovator care vă va trezi toate simțurile și va încânta la superlativ. Alături de Orchestra Simfonică București și Dan Puric, o emblemă a culturii românești, Prince of Romance vă invită într-o călătorie fascinantă în universul artei.

Noua producție va aduce în scenă elemente din toate cele 7 arte: arhitectura, sculptura, pictura, poezia, dansul, filmul și bineînțeles muzica.

Turneul va începe în data de 14 martie la Pitești-Casa de Cultură a Sindicatelor alături de Orchestra Simfonică București și va continuă astfel :
 
15 martie-Craiova-Sala Polivalentă alături de Full Orchestra
 
16 martie-Timișoara-Filarmonica Banatul alături de Orchestra Filarmonicii
 
20 martie-București-Sala Palatului alături de Orchestra Simfonică București
 
Richard Clayderman a fost denumit de Cartea Recordurilor drept “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor” grație carierei sale impresionante ce cuprinde peste 1300 de piese înregistrate și 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. El a fost distins cu 267 de discuri de aur și 70 de discuri de platină pană în acest moment.

Cumpără bilete