Om la Lună - Poezie Cântată

Om la Lună - Poezie Cântată la Grădina Sticlarilor miercuri, 12 iunie, de la ora 19:30.

Om la lună este proiectul solo de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, solist al trupei Oliver. Este un demers sincer și autentic de poezie cântată, la care chitara sau pianul completează natural versurile meșteșugite ale lui Doru.

Om la lună a debutat în iunie 2018, a lansat deja două single-uri - Timp pentru noi și Labirint, care au fost difuzate la Radio Guerrilla, pregătește primul album și ține concerte mici, cu muzică și storytelling, ca niște discursuri intime ce apropie oamenii absolut iremediabil.Este o invitație la ascultarea de poezie pură, neșlefuită, cântată și recitată pe acorduri indie folk ce te duc cu gândul la Damien Rice, Jeff Buckley, Asaf Avidan, sau mai departe.

Doru spune despre proiectul lui că “Om la lună este un strigăt. De mare iubire, de frică, de bucurie, de regăsire, de tristețe, de neadaptare, de renunțare, de curaj, de recunoștință. Un mix de stări și sentimente intense care invită oamenii să se regăsească în ele și să și le asume. Este ca o arcă în care se adună oamenii “căzuți din lună”, acești visători moderni care se caută în permanență și se rătăcesc adeseori în lumea reală.

Prețul unui bilet este de 20 lei.
Pentru mai multe informații vă rugăm sa ne scrieți pe asociatiareflect@gmail.com

Credit:
-ilustratie de Gosav Silviu
-fotografie de Dan Stanila.

Cumpără bilete