Festivalul Teatru Sub Lună #5

Festival de artă în aer liber, SINGURUL festival independent care aduce TEATRUL în aer liber, aniversează anul acesta 5 ANI!

Festivalul Teatru Sub Lună #5 reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz, blues sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume, sculptură sau o lansare de carte.

Totul pe durata celor 17 zile de festival: 5-21 IULIE!

TEATRU SUB LUNĂ powered by InDArt

PROGRAMUL COMPLET pe www.teatrusubluna.ro

Şi pentru că este o ediţie aniversară festivalul va avea loc în 2 locaţii.

LUNI - JOI - Sediul Teatrului InDArt, deschis anul acesta pe Strada Colţei, la numărul 44. Aici vor avea loc în fiecare seară: Lansări de carte, Vernisaje, Ateliere, Dezbateri Culturale, Conferinţe.

VINERI - DUMINICĂ - QUANTIC, Intrarea Grozăveşti. Aşa cum sunteţi obişnuiţi terasa clubului va fi amenajată ca în poveste. Aici se vor ţine piesele de teatru şi concertele în aer liber. Tot aici sala mare va găzdui expoziţia de artă contemporană.

Peste 300 de artişti implicaţi
15 spectacole de teatru, majoritatea comedii – 5 PREMIERE
18 concerte de jazz, rock acustic, balade – Lansări de trupe noi
Expoziţie de fotografie, pictură, sculptură în lemn, costume
Zonă de relaxare, Food-Court, Spectacole stradale
Lansări de carte, ateliere literare, fol şi poezie
Ateliere de teatru pentru profesionişti şi pentru amatori
Atelier de fotografie, dans si scriere de poezie

Abonamentul FULL PASS FESTIVAL îţi asigură intrarea la toate piesele de teatru, concerte şi alte activităţi conexe de pe perioada festivalului, 5-21 IULIE

Abonamentul de WEEKEND este valabil doar pentru unul din cele 3 weekenduri şi va fi validat în prima zi de folosinţă. Definim weekend perioada vineri-duminică. Acest abonament asigură accesul la toate activităţile din acel weekend.

Pentru a vă rezerva un loc pentru activităţile susţinute la Sediul Teatrului InDArt folosiţi adresa de email: contact@indart.ro

#teatrusublună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt - singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie.

Cumpără bilete