STORYTELLERS: 4th of July Blues

Joi, 4 iulie, de la ora 19:30, Green Hours prezintă:

4th of July Blues
STORYTELLERS
Acoustic Blues Project

Muzici și Povești din Istoria Blues-ului

Marcian Petrescu - muzicuță, voce, textier, povestitor
Mihai Tacoi - ghitară acustică, voce

Marcian Petrescu este cotat în prezent drept cel mai bun cîntăreț la muzicuță de pe scena autohtonă de blues.
Are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind "DRIFTING BLUES"(2018).

I-a avut ca invitați speciali pe albumele sale, pe trei dintre cei mai importanți și renumiți armoniști din USA: Sugar Blue și Charlie Musselwhite (ambii laureați cu Grammy) și pe Rick Esrin (multiplu nominalizat la Grammy și cîștigător al numeroase Blues Music Awards).

Mihai Tacoi este unul dintre cei mai buni ghitariști din tînăra generație, "fluent" atît în blues, cît și în muzica rock și rock alternativ. Este profesor de ghitară la Rock School și în afară de colaborările cu Marcian Petrescu în proiectele Trenul de Noapte și Storytellers, conduce propria formatie, numită "UMBRA", cu care abordează un rock alternativ melodic.
A cîntat timp de cîțiva ani în trupa Blue Spirit a lui Mike Godoroja.

Cu proiectul acustic STORYTELLERS, sînt readuse pe scena o serie de piese legendare de la Sonny Boy Williamson, Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Little Walter, Muddy Waters, etc.. , dar și cîteva compoziții proprii ale lui Marcian Petrecu, în limba română, inedit orchestrate.

intrare:
_ 30 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, la sediul Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485 sau online, pe Bilet.ro
_ 40 de lei – achitat în ziua evenimentului++ redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică :) – în limita a 6 locuri, cu rezervare pe rezervlagreen@gmail.com și achitare în avans, pînă în preziua evenimentului (cu Telefon în Prealabil la 0788 452 485).

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului! Detalii sau precizări – tot pe rezervlagreen@gmail.com

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)