CATS in the RAIN

CATS in the RAIN în grădină la Expirat

Joi, 04.07. Open doors: 18:00. Live după: 20:00
Expirat Halele Carol. Pe terasă.

Acces: 20 lei - pre-sale / 30 lei - at the door

CATS in the RAIN | magic, jazz & lounge
Miss Tincea – voce
Cătălin Lungu – chitară
Daniel Iliescu – cajon

Susțin concerte-ceremonie: pentru serile în care îți dorești să călătorești departe, în tine, sau în lumile personale, acesta e concertul potrivit!

Trio-ul propune, prin piesele originale, o introspecție pornită în căutarea catharsisului dar și a întrebărilor vindecătoare; muzica lor conduce într-o lume a semnelor, a dramatisului, a plăcerii devastatoare și a curajului de a ieși la suprafață vieții. Căci undeva trebuie să întâlnim lumina! De la referințe livrești care amintesc de Boris Vian, până la tăria feminină a Juliei Kristeva și încrederea de sine inspirată de tălpile goale ale lui Isadora Duncan; de la papucii orientali ai lui Dhafer Youssef și până la poeticul apăsat din cântecele regelui David... concertele CATS in the RAIN te poartă.

*Cei trei muzicieni sunt parte și din proiectul Loungerie II, membrii colectivului muzical independent Abator Industries., dezvoltând împreună, în ultimii 7 ani varii proiecte sonore care explorează estetic de la muzica experiementală, la jazz-lounge, punk și rock alternativ.

„Muzică introspectivă sau dramatism intimist? Influenţe din jazz sau ambianţă chill-out? Lirică feministă sau meditaţie filosofică? Maria Tănase sau Anton Pann? Referinţe livreşti sau parfum levantin? Întrebări retorice sau false alternative... Cum să defineşti indefinibilul sau cum să încadrezi neîncadrabilul. Cats in the Rain." - Radu Radescu despre muzica celor de la Cats in the Rain.

Cumpără bilete