Copacul cu Cărți 2019

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează în perioada 5 iulie – 4 august 2019, în Parcul Cișmigiu din Capitală (peluza La Cetate), Copacul cu Cărți, eveniment aflat la cea de-a VI-a ediție!

Copacul cu Cărți îi invită pe bucureșteni zilnic, în intervalul 17:00 – 22:00 (luni-vineri) și 11:00 – 22:00 (sâmbătă și duminică) să redescopere plăcerea cititului în mijlocul naturii. Parcul Cișmigiu se va transforma într-o zonă de relaxare și lectură în aer liber la cea de-a VI-a ediție a proiectului, iar intrarea este liberă la toate activitățile.

În zilele de vineri, sâmbătă și duminică sunt programate ateliere de creație pentru copii – vineri, între orele 19:00 – 21:00 și sâmbătă-duminică, de la orele 11:00, 12:30, 17:00 și 18:30. Coronițe din PET cu panglici și flori, Evantaie și linguri din lemn cu motive tradiționale, Animale interactive degetar, Păpuși personalizate și semne de carte din hârtie, Accesorii din plastic și textil reciclat sunt doar o parte din atelierele propuse celor mici la Copacul cu Cărți, în Parcul Cișmigiu (peluza La Cetate).

În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, vor avea loc sesiuni de muzică live, iar Discovery România, partenerul evenimentului, va oferi pentru serile de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 21:00, filme documentare marca Discovery Channel – „Expediții în necunoscut” (episoade diferite), care vor fi proiectate în cadrul evenimentului.

Detalii AICI. Program complet AICI.