Formule Creatoare by Adistu

Timp de 3 săptămâni, între 9 și 31 iulie, universul vizual matematico-psihedelic semnat de Adistu își găsește o nouă casă în spațiul Qreator.

Vernisajul are loc pe 9 iulie, la ora 20.00: punctul 0 în care emoțiile geometrice se întâlnesc cu formule estetice neașteptate, într-un show de neratat cu un film VR, printuri digitale pe canvas, instalații video, o piesă vestimentară experimentală, o serie de filme de animație și live music by Moduler.

Adistu - creator complex

Artist digital, curator, director de festival – Adistu inspiră și expiră jocuri sinestezice pline de culoare, sunet și forme. Geometria fractală prin care alege să își exprime trăirile este duală: organizată și haotică, matematică și emoțională, simplă și complexă, vie și statică.
La vernisajul show-ului Formule Creatoare by Adistu, te vei întâlni cu doi colaboratori care îi îmbogățesc universul acustic și kinestetic.
Dacă aveai senzația că modalitățile de exprimare ale lui Adistu se opresc la vizual, îți facem cunoștință cu duo-ul audio-video-cinematic-experimental Moduler – Adistu: proiectul lor explorează legăturile dintre vibrație și ritm, analog și digital, mecanic și organic.

Tot la “Formule Creatoare” vei întâlni rezultatul colaborării dintre Adistu și Elena Gheorghe (scenograf), care își prezintă proiectul-piesă vestimentară cu un pattern cu print fractal realizat printr-un proces de reacție-difuzie și primul ecran holografic din Româna.

Împreună, construiesc stări nebănuite, pe care te invităm să le trăiești la Qreator, până pe 31 iulie.

Lasă-te inspirat de arta lui Adistu și creează-ți propriile formule vizuale, tactile, auditive sau imaginative.

*Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor majore.