Când mă fac MARE - teatru pentru copii și lansare de carte

Sâmbătă, pe 10 august 2019, de la 11.00, venim la Brașoooooov!

Vă așteptăm cu mic cu mare la FILARMONICA BRAȘOV, în SALA PATRIA, la noua piesă de teatru cu Ema și cu Eric, dramatizare după cea mai recentă carte scrisă de mine, Ioana Chicet-Macoveiciuc și apărută la Editura Didactica Publishing House. :)

Biletele au prețul simbolic de 10 lei și pot fi achiziționate deja de aici: https://www.bilete.ro/cand-ma-fac-mare/

Piesa de teatru Când mă fac MARE cu Ema și Eric este jucată de Anca Grosu și Ioana Rizea, adică Trupa de teatru Sufletos din
București.

În spectacol, cei doi pofiticioși, Ema și Eric, explorează împreună, în stilul, lor caraghios și sincer, tot felul de meserii, principii de viață legate de adevăr și compasiune, află despre campaniile umanitare și de ce sunt ele importante, discută despre adaptarea Emei la școală, printre copii care uneori râd de ea sau o mai împing.

Sunt multe momente haioase, melodii compuse și interpretate de Anca Grosu, iar copiii vor fi invitați să facă mișcare
și să se gândească și ei la meserii și valori.

Spectacolul durează 45 de minute și este gândit pentru copiii peste 3 ani (dar pot participa și cei mai mici).

La final, puteți achiziționa toate cărțile mele la prețuri speciale, inclusiv cartea Când mă fac MARE, care include un semn de ușă cadou, scris chiar de Ema. Veți găsi la preț special la spectacol și noul roman despre vindecare, Semn că te am, și recent lansata carte pentru copii Mami și tati se poartă ciudat.

Costul unui bilet este de 10 lei de persoană. Copiii sub 2 ani nu plătesc și pot fi ținuți în brațe (neavând loc alocat).