Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Necăsătoria (după Matt Morillo) @ Teatrul Nou

Necăsătoria

Necăsătoria @ Teatrul Nou

  • Spectacol nerecomandat persoanelor sub 12 ani!

 

Amy și Sean sunt un cuplu obișnuit care locuiește împreună. Se iubesc și au țeluri comune. Aproape…

Eterna bătălie între sexe ia o turnură haioasă și modernă în piesa lui Matt Morillo. Piesa este o comedie care are în prim plan dorințele romantice, tradițiile și compromisurile pe care le fac doi oameni atunci când sunt într-o relație. Căsătoria poate fi o tradiție stupidă peste care se poate trece, dar poate fi și o soluție validă, atâta timp cât ambii parteneri sunt de acord cu una din variante. Dar ce te faci când cei doi au păreri complet diferite?

 

Amy și Sean, doi oameni care se află într-o relație de 2 ani și nouă luni și care locuiesc împreună, se întorc de la o nuntă unde ea a prins buchetul și el jartiera. Evenimentul o face pe Amy să viseze ziua în care va deveni mireasă, dar Sean este împotriva căsătoriei. După o glumă pe care Sean o face, spiritele se încing și începe războiul în care fiecare se folosește de tot ce are pentru a învinge.

 

Întrebările sunt simple: Care este legătura dintre iubire și căsătorie? Cât este tradiție/educație și cât este dorință, în decizia unei căsătorii? Cât ajută sau cât incurcă o căsătorie, iubirea? Vrem, sau trebuie, să ne căsătorim?

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Nou

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută