Afterhills 2019

Primul festival major de muzică şi artă din Iași.
AFTERHILLS is the Romanian festival where music, visual arts and new experiences come to life.
Dansează cât te țin puterile alături de cei mai tari artiști. Descoperă cele mai fun experiențe și simte din plin adrenalina. Fă-ți adevărata vacanță la cel mai energetic weekend al verii tale. Dă zvon în țară, we’re going wild!

Afetrhills 2019, 23 – 25 august
Afterhills #bloom2019, cel mai mare festival de muzică din regiunea Moldovei, va avea loc la Dobrovăț (circa 25 km de centrul orașului Iași), în perioada 23-25 august 2019.

AFTERHILLS este festivalul ce propune nu doar muzică, ci și un mini-concediu pentru toată familia. Numeroase activități, spațiu de joacă pentru copii, instalații și ateliere de artă modernă, zone de lounge, food&drinks și artiștii naționali și internaționali, toate vor face din Iași destinația lunii iunie. Pe lângă concertele de senzație, organizatorii au pregătit o serie de surprize pentru participanți.

Weekend 1 ● 23 – 25 august:

Don Diablo, Rita Ora, Quintino, R3hab, Sam Feldt, Mahmut Orhan, CTC, Feli, Nane + mulţi alţii

Weekend 2 ● 30 august – 1 septembrie:

Faithless Dj SET, Claptone, Fedde Le Grand, Gareth Emery, GusGus, Hugo Kant, IPHAZE, Kognitif, Kosheen Live, Moderator, Morcheeba, Paraziţii, Subcarpaţi, Télépopmusik, Şuie Paparude + mulţi alţii


Cumpără bilete