EXPOZIȚIE | ”Game of Thrones: expoziție de micro-sculptură în creion”

Winter is coming… în plină vară, la Shopping City Sibiu!

Alături de HBO România şi sculptorul rus Salavat Fidai, reunim Casele din universul Game of Thrones chiar la noi acasă, într-o expoziţie aşa cum n-ai mai văzut!

Vino la Shopping City Sibiu, între 5 august – 1 septembrie, să vezi micro-sculpturi impresionante pe vârfuri de creion, realizate în onoarea celui mai urmărit serial la nivel mondial – Game of Thrones. În această expoziție sunt incluse sigiliile caselor din Westeros, dragonii, Regele Nopții și Tronul de Fier.

Pentru a crea aceste sculpturi unice în miniatură, Salavat Fidai folosește un cuțit de sculptură, o lupă și un microscop, pentru a adăuga detaliile minuscule. Din cauza dimensiunilor reduse și complexității fiecărei piese, artistul petrece între 6 și 12 ore realizând fiecare obiect.

Ce poți să vezi la expoziție?

Între 5 august – 1 septembrie, intervalul orar 10:00-22:00, poți admira cu ajutorul lupelor 30 de sculpturi expuse la parter (în zona scărilor rulante)! De asemenea, expoziția Game of Thrones va aduce la Shopping City Sibiu unul dintre faimoșii dragoni ai lui Daenerys! Nu-l rata!

Salavat Fidai își bazează majoritatea acestor lucrări de artă pe teme fantasy. Printre numărul mare de urmăritori ai artistului, se află și fani Harry Potter, Star Wars și Marvel. Fidai este unul dintre puținii artiști din acest domeniu, din cauza procesului intens, care consumă mult timp, și a naturii delicate a grafitului.

La începutul anului 2019, Salavat Fidai a creat mai mult de 350 micro-sculpturi din grafit. Multe dintre lucrările lui sunt acum în galerii și colecții private din SUA, Australia, Italia, Emiratele Arabe Unite, Germania, China și multe alte țări.

Vino să admiri o expoziție inedită, care te va transporta în universul Game of Thrones din prima clipă!