Jukebox & Bella Santiago

Vineri - 16 august - trupa Jukebox și Bella Santiago (câștigătoarea X Factor 2018) te invită #PeTerasă la un show plin de #ChefDeViață.

Intrarea este liberă!

Acces: ora 20:00 | Show: ora 22:30

Bella Santiago este câștigătoarea "X Factor 2018" și finalista „Romanii au talent” . Performanțele artistei s-au remarcat în cadrul tuturor emisiunilor, fiind recunoscută pentru uimitoarea voce și pentru mișcarea scenică impecabilă. Împreună cu trupa Jukebox, artista a lansat patru single-uri: „Vocea ta”, „Auzi cum bate”, „Sugar Gumalaw” și "Mă întorc zi de zi", iar anul acesta a participat la Eurovision România 2019 cu piesa "Army of Love".

Trupa Jukebox are aproape 20 de ani de activitate concretizată în 3 albume și alte 15 single-uri lansate până în prezent, printre care: "Picuri de rai", "Cum vrei tu", "Ediție specială", "Am ce nu am", "Să vină vinerea", lansând împreună cu Bella Santiago hit-urile "Vocea Ta", "Auzi Cum Bate" și "Mă întorc zi de zi".

Acest eveniment are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ține cu noi, distracția se mută în interiorul Berăriei H!