Festivalul SoNoRo XIV

Cea de-a XIV-a ediție a Festivalului SoNoRo va avea loc în perioada 1-17 noiembrie 2019, în București, Sibiu și Cluj-Napoca. Anul acesta, Festivalul va purta numele DaDa și va fi dedicat puternicei energii creatoare a fenomenului dadaist, pornit la începutul secolului XX, în Zürich, de un grup de artiști europeni, organizat în jurul scriitorului de origine română, Tristan Tzara.

Festivalul SoNoRo propune publicului o ediție cristalizată în jurul temei dadaismului, pentru a descoperi compozitori, lucrări și interpretări inedite, spații neconvenționale, în care muzica de cameră poate fi un element original și extravagant, susținut de 30 de muzicieni renumiți din 25 de țări europene. Astfel, artiști cu o carieră internațională prodigioasă au răspuns cu un „DaDa” accentuat invitației lui Răzvan Popovici, directorul executiv al festivalului, și Dianei Ketler, directorul artistic.

Programul complet al festivalului este disponibil AICI.

Biletele și abonamentele s-au pus în vânzare și vor putea fi achiziționate până la 10 octombrie 2019 la un preț redus, de early-bird.

Accesul la concertul de deschidere de la Palatul Cotroceni, din 1 noiembrie, se face doar pe bază de abonament sau invitație. Mai multe detalii pe www.sonoro.ro.    

Cumpără bilete