Powerwolf - Sacrament of Sin Tour 2019

Powerwolf și Gloryhammer cântă la București pe 27 noiembrie la Arenele Romane (cort încălzit). 

Powerwolf vin din Germania și țin sus stindardul power metalului din 2003 când frații Charles și Matthew Greywolf au pus bazele formației. Powerwolf este o trupă cu un show și o imagine aparte, în care fiecare membru are un pseudonim cu o istorie și un loc bine stabilit în universul formației.

Piesele lor sunt inspirate de legende medievale cu vampiri, vârcolaci dar și de povești cu tentă religioasă.

Celor doi frați li s-a alăturat toboșarul francez Stefane Funebre și claparul german Falk Maria Schlegel. La scurt timp l-au cunoscut în România pe Karsten Brill, român din Sighișoara care studia opera clasică la Academia de Muzică din București. Karsten a devenit Attila Dorn iar pasiunea sa pentru legendele românești cu vârcolaci a ajutat la dezvolatrea temelor lirice pentru viitoarele albume ale formației. 

Din 2003 până în prezent formația a rămas neschimbată cu excepția toboșarului. În cei 16 ani de activitate Powerwolf a lansat 8 albume, albume care au ajuns în topurile a peste 10 țări.
 
În momentul de față Powerwolf înseamnă:
Attila Dorn-voce
Matthew Greywolf-chitară
Charles Greywolf-chitară
Falk Maria Schlegel-clape
Roel van Helden ñ tobe
 
Gloryhammer este o formație a cărei baze au fost puse de Christopher Bowes, solistul Alestorm. Stilul abordat este symphonic power metal iar fiecare membru al formației are un pseudonim în jurul căruia este constriuita o poveste care evoluează cu fiecare album al trupei.
 
Astfel, personajele cărora le dau viață artiștii sunt Zargothrax, Dark Sorcerer of Auchtermuchty (Christopher Bowes-clape), Ser Proletius, Grand Master of the Templar Knights of Crail (Paul Templing-chitară), Hootsman, Barbarian Warrior of Unst (James Cartwright-bass), Ralathor, the Mysterious Hermit of Cowdenbeath (Ben Turk-tobe), Angus McFife, Crown Prince of Dundee, Heir to the Kingdom of Fife (Thomas Winkle-voce).

Cumpără bilete