Luka Šulić | The Four Seasons

LUKA SULIC din 2CELLOS va interpreta 'Anotimpurile', creatia lui Vivaldi, pentru prima oara aranjata pentru violoncel. Pe 8 februarie 2020, la Sala Palatului din București! Primele 500 de bilete au pret special.

Luka Šulić | The Four Seasons | București | 08.02.2020

LUKA SULIC din 2CELLOS va interpreta 'Anotimpurile', creația lui Vivaldi, pentru prima oară aranjată pentru violoncel. Pe 8 februarie la Sala Palatului din București! Primele 500 de bilete au preț special.  
 
Cunoscut mai ales datorită activității din 2Cellos, Luka Sulici este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai scenei de muzică clasică și nu numai.
 
Luka se întoarce cu acest proiect la originile sale muzicale, fiind primul artist din istorie care va cânta Anotimpurile lui Vivaldi în întregime.
 
Mulți artiști au interpretat celebra creație a compozitorului italian însă aceștia au făcut-o la vioară solo. Luka va fi și primul artist care va interpreta Anotimpurile la violoncel solo.
 
Luka Sulici s-a născut în Maribor, Slovenia, și a început să studieze instrumentul care l-a făcut celebrul la vârsta de 5 ani, alături de tatăl său, violoncelist de asemenea. A continuat cu studii în Zagreb, Viena și Londra unde treptat a câștigat notorietate datorită virtuozității și a tehnicii. Acest lucru i-a adus concerte alături de orchestre celebre din Polonia, Germania sau Rusia.
 
Ulterior, alături de colegul și prietenul său Stjepan Hauser, a pus bazele 2Cellos care a devenit în scurt timp un proiect muzical cunoscut în întreaga lume. După ce a urcat pe scene renumite din întreaga lumea, de la Royal Albert Hall din Londra până la Opera din Sydney, Luka a decis să pună bazele unu proiect dedicat Anotimpurilor lui Vivaldi.
 
Ceea ce urmează să vedem este rezultatul unei munci de 2 ani asupra capodoperi celebrului compozitor italian.

Cumpără bilete