CTRL x Outernational: Mark Ernestus Ndagga Rhythm Force

CTRL x Outernational present: Mark Ernestus Ndagga Rhythm Force | 10 NOV | 21:00

after party / Front Control ---> The Attic Soundsystem

Trupa de percuționiști senegalezi a lui Mark Ernestus - Ndagga Rhythm Force - revine în București, duminică, 10 noiembrie, la club Control, în cadrul unui nou eveniment din seria CTRL x Outernational, la doi ani după concertul frenetic din cadrul festivalului Outernational Days 2.

Ndagga Rhythm Force este continuarea proiectului Jeri-Jeri, inițiat de către artistul german de muzică electronică Mark Ernestus în urmă cu peste cinci ani. De la întâlnirea inițială cu un clan de toboșari și percuționiști din Senegal, proiectul lui Mark Ernestus a evoluat în ceva nou la propriu.

Ndagga Rhythm Force întruchipează mișcarea haotică, fluidă, care separă ritmurile africane de cele occidentale. Fiecare show live al trupei este diferit, dar nu lipsește niciodată energia molipsitoare pe care o emană senegalezii atunci când sunt pe scenă.

Poliritmia evocată de către percuționiști se împletește cu sunetul impecabil de bogat și limpede al lui Ernestus, iar roiurile de tobe curg de la o piesă la alta, creând o adevărată frenezie.

Formula actuală a proiectului Ndagga Rhythm Force îi cuprinde pe: Bada Seck (sabar), Mbene Diatta Seck (vocal), Modou Mbaye (talking drum), Mangone Ndiaye Dieng (drum set), Fatou Wore Mboup (dancer), Ibou Mbaye (keyboard), Serigne Mamoune Seck (sabar), Mark Ernestus (sound).

Mark Ernestus este un producător legendar de muzică electronică din Germania. A fondat magazinul de discuri Hard Wax din Berlin și este co-fondatorul proiectelor de dub techno Basic Channel și Rhythm & Sound (alături de Moritz von Oswald).

Bilete pentru evenimentul de pe 10 noiembrie din clubul Control sunt disponibile pe eventbook la prețul de 40 de lei.

Cumpără bilete