The Different Class

The Different Class Live @ Control | 12 noiembrie, ora 21:00

The Different Class experimentează cu fuziuni de riff-uri explozive și sonorități cinematice, îmbrăcate în culorile instinctelor primare dar și ale contemplării filosofice.

Muzica lor apare din nevoia de conectare, dezinhibare și ieșire din pasivitate, din dorința de a expune gânduri care altfel nu reușesc să iasă la suprafață. Întotdeauna vor să ajungă la oamenii care rezoneaza cu ei și împreună cu aceștia creează energie, față în față, la concerte.

Trupa s-a înființat în 2013, având la activ numeroase concerte și un album. Prima jumătate a anului 2018 a însemnat pentru TDC producția și lansarea EP-ului Allow, format din cinci single-uri (Heat, Lust, Pride, Trust și Allow) și începutul colaborării cu producătorul muzical Sași Vuscan. Piesele de pe noul EP al trupei au apărut la o distanță de câte o lună între ele și au fost lansate în cadrul emisiunii „Îmi place să LogOut cu Bogdan Șerban” dar s-au făcut auzite și la alte posturi de radio precum Radio România Actualități, Tananana, Radio Seven și alte radiouri locale sau online. Allow-EP se poate asculta și cumpăra prin intermediul tuturor platformelor online (Bandcamp, Spotify, Itunes, Deezer etc.) În continuare TDC a integrat în live mai multe piese noi în limba română ce vor putea fi auzite în concerte.