Expoziție de fotografie la Shopping City Timişoara

Expoziția „Fotografie de stradă și presă” te așteaptă între 1-22 noiembrie la parterul Shopping City Timisoara, în fața magazinului Bershka!

Parte a Imagine Timișoara Festival, expoziția din cadrul centrului comercial a fost concepută în această locație neconvențională tocmai pentru a aduce cât mai aproape de privitor fotografia care surprinde realitatea în forma sa cea mai simplă.

Cu ajutorul lui Virgil Simonescu fotograf de presă timișorean cu o experiență de peste 10 ani - ITF pune în lumina reflectoarelor fotografia de presă, alături de cele mai bune 20 de lucrări ale participanților ITF înscriși la concursul de fotografie de stradă.

Prima ediție Imagine Timișoara Festival va avea loc între 19-22 noiembrie, cu scopul de a construi o platformă pentru exprimarea care are la bază fotografia de eveniment, de stradă, de presă, de produs, fine art, beauty sau chiar fashion. ITF dorește să promoveze fotografia sub toate formele sale și să crească interesul publicului larg legat de acest domeniu cu ajutorul profesioniștilor.

Imagine Timișoara Festival este un proiect al Asociației Imagine Timișoara, alături de prieteni și voluntari dornici să pună Timișoara pe harta europeană a evenimentelor dedicate fotografiei și să aducă arta mai aproape de public. Scopul acestui proiect este de a construi un cadru prielnic care pune față în față artiștii în formare, cu mentorii lor și cu publicul larg, de a crea expoziții vii în spații neașteptate, de a deschide un mediu proaspăt de expresie pentru artiști și a explora căile prin care industria fotografică poate câștiga plusvaloare – totul pus la intersecția dintre creativitate și bune practici.