Concert caritabil Harry Tavitian la Sânpetru, Brașov

Biserica Fortificată Evanghelică SÂNPETRU
Evangelische Kirche A.B. PETERSBERG

VĂ INVITĂ la un concert cu strângere de fonduri pentru restaurarea sistemului de clopote al bisericii.

„JAZZY CHRISTMAS”
H A R R Y T A V I T I A N (pian, voce percuție)
Sâmbătă 7decembrie 2019 ora 18
Concertul va avea loc la:
Biserica Fortificată Evanghelică SÂNPETRU,
Str. Republicii nr. 643, Sânpetru, Brașov

Vă propunem o călătorie în lumea fermecată a jazzului, călăuziți de pianistul Harry Tavitian - una dintre personalitățile care au marcat evoluția jazzului românesc și nu numai. Vom asculta suita Nașterea în care se întâlnesc colinde (fie arhaice româneşti - unele dintre ele culese de Béla Bartók în Transilvania - fie de tradiţie bizantină, fie armeneşti) cu negro-spirituals afro-americane.

Cele 3 clopote care au răsunat mai bine de o sută de ani în comuna Sânpetru au nevoie urgentă de intervenții pentru restaurare și repararea sistemelor de prindere, susținere și acționare. Conform estimărilor specialiștilor, intervențiile care se vor face la clopote- inclusiv în Olanda, vor costa aproximativ 20.000 Euro. Ne-am bucura daca și dvs. veți sprijini aceasta acțiune foarte importantă nu doar pentru comunitatea locala dar mai ales pentru patrimoniul bisericilor fortificate din Transilvania.

Cei care poate nu pot ajunge la acest concert, și vor să sprijine acțiunea noastră, au la dispozitie pentru donații următorul cont: RO69 RZBR 0000 0600 0374 3157 Parohia Evanghelica C.A. Sânpetru

Va multumim.