Growing Up

Trebuie să reușești! Asta ai auzit toată copilăria, într-o formă sau alta. Să fii cel mai bun, să îi faci mândri pe părinți. Trebuie!

OlimpiadăComperPremiulÎntâiLiceuBunFacultatedeViitorJobBinePlătitFamilieCreditlaBancăTraficInfernalȘefiCretiniBurnOutVacanțeInDestinatiiExotice. Harta falsă către fericire.

Unde te vezi peste 5 ani? te întreabă cineva la un interviu
Cat mai sus!
Viața ca o încordare spre perfecțiune, cu căștile în urechi și cu ochii într-un ecran. Dăm like, creștem pisici și (mai ales) vânzările, facem sau nu facem copii, nu avem timp de ei și de noi, suntem plini pana la refuz de atâta împlinire a ceea ce au visat ceilalți să fim.

Cine ești tu, mai exact, în tot acest eșafodaj abil construit de alții? Te iubești? Sau poti măcar să fii blând cu tine?

Ce vrei tu să faci? Pe bune.

Ce te face fericit? Știi că fericirea nu e literatură sau ficțiune? Și niciun continuum (al)chimic?

Nu ai răspuns la aceste întrebări? Nicio problemă. Join the club, suntem mulți.

Ai curaj să afli răspunsurile?

Growing Up, un spectacol cu sufletul pe tavă, cu întrebări și căutări. Cine sunt și ce vreau, de cercetat, de aflat și de trăit. Ieși din birou și vino la teatru. O oră. Căci vine o zi când riscul de a rămâne încremenit e mai dureros decât acela de a evolua.
 
Intrare libera pe baza de rezervare la: artrev.ro@gmail.com sau centrulreplika@gmail.com sau telefonic 0732.101 860 / 0787.714 551.

Cu: Ilinca Manolache și Mihaela Radescu
Text și regie: Ozana Nicolau
Miscare: Carmen Cotofana
Scenografie: Gabi Albu
Light Design: Radu Apostol și Răzvan Dobrescu
Muzica: Diana Miron
Animație: Laura Pop

Foto: Bogdan Dincă
Grafică: Ana Blidaru