Cargo – Concert

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rockul românesc printr-al său hard rock, încă de la primul album “Povestiri din gara”. Au cunoscut succesul cu albumul din 1995, "Destin" iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când au lansat "Ziua Vrăjitoarelor" și o brousa intitulată "Jurnal de bord", cu texele tuturor cântecelor și biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează Bagă-ți mințile în cap sub egida Media Pro Music iar în 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce conține 22 dintre piesele trupei.
Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu mă lăsa să-mi fie dor” și “A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” “vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “In plus, în piesă este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, au completat ceilalți membri ai trupei. În 2015, CARGO au aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015 iar în ianuarie 2016 au lansat un Vinyl, primul vinyl live al trupei !

Cargo înseamnă Adi Barar – chitară, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tăvi Pilan- tobe, Ionuț Cârjă – clape și Alin Achim – bass.

Accesul la eveniment se poate face numai în baza biletului valid. Minorii cu vârsta între 10 și 14 ani au acces numai însoțiți de un părinte sau tutore legal adulți și numai în baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu vârsta între 14 și 18 ani au acces neînsoțiți.

Recomandăm ca persoanele care participă la eveniment să aibă asupra lor un act de identitate. În cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masă în avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masă în momentul sosirii la locație, în limita disponibilităților.
Cumpără bilete