Marta Popovici Trio

Marți, 14 ianuarie, Green Hours prezintă:

Marta Popovici Trio

Marta Popovici – voce
Lucas Contreras – ghitară
Bogdan Tănase – ghitară/fx

Marta Popovici, Bogdan Tănase și Lucas Contreras revin în formulă de trio pe scena Green Hours pentru a interpreta compoziții proprii, muzica braziliană sau cîntece din The Great American Songbook.

Cei trei tineri muzicieni își doresc să exploreze posibilitățile vocii și ale ghitarelor într-un context acustic, intim. Background-ul diferit al fiecăruia dintre ei creează o nuanță distinctă, născută din îmbinarea stilurilor individuale într-un întreg reprezentativ pentru Trio.


intrare:
– 20 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 30 de lei – achitat în ziua evenimentului

** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)