Ultima zi din viața mea

Spectacolul “Ultima zi din viața mea” regizat de Alex Vlad este un thriller psihologic, plin de suspans în care situațiile-limită se îmbină cu emoția, umorul negru şi jocuri ale minții. 5 oameni într-o încăpere, o singură alegere: cât de departe eşti dispus să mergi pentru a obține ceea ce vrei.

Şocant, brutal, imprevizibil, realizat după renumitul text dramatic “Şantaj” semnat de Ludmila Razumovskaia, spectacolul surprinde un adevăr tulburător: în fiecare dintre noi există un monstru.

O vizită neanunțată, ce pare a fi ocazia perfectă pentru o petrecere, aşează 5 oameni în aceeaşi încăpere unde atmosfera plină de bună dispoziție se transformă în mod neaşteptat într-o luptă pentru supraviețuire, un real-life nightmare care sigur iți va da fiori pe şira spinării.

Piesa autoarei Ludmila Razumovskaia a fost montată de nenumărate ori începând cu anul 1981, atât cu titlul original (“Dragă Elena Sergheevna”) cât şi cu subtitlul oferit de autoare (“Şantaj”). Prima punere în scenă a avut loc în Estonia, apoi în 1982 la Sankt Petersburg, înainte ca piesa să fie interzisă complet până la începutul anilor 90 când a reintrat în repertoriul teatrelor, tot atunci fiind montată pentru prima oară şi în România.

De Ludmila Razumovskaia
Regia: Alex Vlad
Cu: Marina Flueraşu/Grațiela Popa, Andrei Bibire, Adrian Dima, Andrei Şchiopu, Miruna Andreea Icleanu, Alex Vlad (voce)