Nevasta mea e suvaneză

„O poveste de dragoste fără o ceartă sănătoasă, nu e o poveste de dragoste”. Cu toții avem prietenii aceia doi care s-au logodit și acum stau toată ziua lugu-lugu, alintându-se de-ți crește și ție glicemia. Iubire, iubire, dar ce-i mult strică. Sunteți de acord? 

Vă invităm la noi la cină să vă convingem că cearta e bună la casa omului. Poate chiar sâmburele, nucleul pasional și erotic pe care se clădește o relație. Este…ce să mai… un dar de la Dumnezeu. Avem cuplul iubăreț (Nathalie și Jean-Luc), cuplul certăreț (Patricia și Christophe) și multă salată pentru toată lumea prezentă. 

Veniți de vedeți cum giugiuleala se transformă-n ceartă și cearta-n giugiuleală. Asta pentru că, nu-i așa, viața este doar o adunătură de contradicții și mereu ne vom învârti în același mediu. 

Haideți în cercul nostru vicios și pasional!

Tip spectacol: Comedie  |  Durată: 1h 30 min (fără pauză)
 
Regie: Șerban Puiu
Distribuție:  
Patricia – Laila Abdel Hafiz
Cristophe – Vlad Linta
Jean-Luc – Dorin Enache
Nathalie – Maria Magdalena Tapu

Rețeta unei experiențe inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome îmbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucătar iscusit. Se amestecă bine până ce se obține un produs omogen urmând ca apoi acesta să fie asezonat cu porții serioase de râsete copioase și cu talentul și vitalitatea unor actori desăvârșiți. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendințe ale teatrului independent.
 
 V-am făcut poftă nu-i așa? Restaurant Elisabeta preia inițiativă și invită, într-un spațiu neconvențional, toți “gurmanzii” de teatru să se înfrupte din preparatele sale atât gastronomice cât și culturale în cadrul unui concept inedit, « Poftă de Teatru ».

Pentru a evita orice inconvenient, vă rugăm să veniți cu minim o oră înainte de începerea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mâncare/băutură. Pentru ca dumneavoastră să puteți savura spectacolul cum se cuvine, ultima comandă se va lua cu 30 minute înainte de începerea acestuia! Vă mulțumim pentru înțelegere! După ora de începere a spectacolului nu mai este permis accesul în sală.

Cumpără bilete