Cadranul Plus Plus (online #apropodeacasa)

„Haideți să ne vedem în online! Fiecare bilet cumpărat pentru reprezentațiile online va ajuta atât teatrul, cât și artiștii noștri să depășească această perioadă. Doar împreună cu voi vom reuși să ne ajutăm echipa și teatrul pe care le cunoașteți atât de bine.”

Bilete și programul online îl găsiți pe Eventbook .
https://eventbook.ro/program/teatrul-apropo-online

În vacanță cu o idee fixă: „Cadranul Plus Plus” de R. Popescu

Marele Premiu de Dramaturgie ”Valentin Nicolau” (Yorick), 2015

Cum să avem bani și timp la un loc? Să fim pe plus în ambele domenii? Patru personaje care aparent se întreabă la fel ca voi toate aceste lucruri vă vor oferi mai mult decât o seară de teatru în care veți ieși „pe plus”.

O piesă „all inclusive” cu dialoguri picante, ironii și momente comice din viața de zi cu zi vi se pregătește la Teatrul Apropo.

Întrebările de mai sus vor scoate la iveală psihologia, snobismul, „fixismul”, pasiunile și slăbiciunile celor două cupluri care se intersectează pe plajă. Doi absolvenți de Litere, Ramona și Mircea, întâlnesc un cuplu format între un fotomodel și un bărbat cu bani, Andra și Nick. Nick are o idee fixă. Și Ramona are o idee. Ce-o să iasă din asta?

Toți sunt la all-inclusive în Bulgaria, pe marginea unei piscine. Un roller-coaster cu răsturnări de situație este pe cale să se întâmple, lumina fixând la final o altă idee: când ce-ai făcut în vacanță îți marchează restul anului într-un mod neașteptat.

Când totul a pornit de la „Doar tu și soarele. Nisip din cel mai fin, mare albastră și transparentă. Nimic de făcut.

Cu: Maria Obretin, Teodora Daiana Păcurar, Andrei Bibire, George Rotaru
Regie: Radu Popescu
Scenografie: Diana Miroșu
Muzică: Alexandru Suciu
Afiș: Bogdan Tănase – Marinescu

Bilete disponibile pe Eventbook sau în ziua spectacolului la casa de bilete Teatrul Apropo*
*Biletele achizitionate de la casa de bilete in ziua spectacolului au prețul de 40 lei.

Cumpără bilete