Cum să pierzi totul într-o zi

“Cum să pierzi totul într-o zi”, adaptare a regizorului Răzvan Oprea, după Oscar, de Claude Magnier, celebra producție în care Luis de Funes era magistral, este o comedie fabuloasă, despre un industriaș bogat și avar care pierde totul într-o singură zi, într-un inepuizabil șir de gag-uri și quiproquo-uri care nu lasă publicului nici măcar timp să respire între cascadele de râs.
Această piesă de teatru, este poate una din cele mai comice scrise vreodată.
Luis de Funes a avut un succes memorabil cu rolul principal din această extraordinară comedie!
Cu siguranță acest succes uriaș, a făcut ca popularitea care a urmat în carieră lui să se datoreze într-o măsură importantă rolului principal din acest text.
Ceea ce este și mai interesant, e că la premieră acestui spectacol din Franța anului 1958, în celălalt rol important masculin îl găsim pe Jean Paul Belmondo, care s-a bucurat de asemenea de o uriașă apreciere.
Belmondo a avut apoi, 40 de ani mai târziu, dorință de a încerca și rolul lui De Funes, și a repurtat același succes magnific, chiar și la bătrânețe, de data aceasta în rolul titular!
Rețeta acestui text este sigură!!
Această comedie fantastică a făcut de la premieră și până astăzi peste 10.000.000 de spectatori în 20 de țări.
Acum și în România, adaptată la realitățile românești și adusă la anul 2019, este cu adevărat un țur de sănătate, râsul este o adevărată binecuvântare pentru sănătate, așa că vino și tratează-te la “Cum să pierzi totul într-o zi”.
Vrei o seară în care să râzi pe săturate și să te destinzi la o comedie potrivită întregii familii, fără limbaj licențios și cu un debordant comic de situație într-un ritm nebun ?

Vino la “CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI!”

Regia: Răzvan Oprea
Cu: Silviu Biriș, Magda Catone, Ozana Barabancea, Răzvan Oprea/ Pavel Bârsan, Ana Odagiu, Natalia Dragomir, Victor Vurtejanu, Radita Roșu
Scenografia: Simona Marcu