Corina Sîrghi & Cătălin Răducanu

Vineri, 14 februarie, de la ora 20:00, Green Hours prezintă:

Corina Sîrghi și Cătălin Răducanu
„Să nu te superi dacă plîng”

Corina Sîrghi – voce
Cătălin Răducanu – pian

E tînără, e frumoasă, e devreme acasă (?), cîntă muzică lăutărească la fel de natural cum cîntă muzică ușoară românească.
O cheamă Corina. Corina Sîrghi. Și e una dintre cele mai adevărate prezențe de pe scena muzicală din RO.

“Așa-mi bate inima”, “De ce te uiți la mine cu ochi străini și goi”, “Iubite”, “Plimbare prin București”. Cîteva dintre cîntecele pe care Corina Sîrghi și Cătălin Răducanu [înzestrat și versatil pianist de jazz și muzică clasică] le aduc pentru îndrăgostiți, și nu numai, în Green Hours pe 14 Februarie. Lui 14 Februarie i se mai spune și Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day! Așa că să nu vă supărați dacă vărsați o lacrimă. Ca-n amor.

intrare:
– 35 de lei – achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 40 de lei – achitat în ziua evenimentului
** redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică  – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

rezervări:
# ideal din timp – pe site: http://www.greenhours.ro/ (conf. automată)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)