Micul Prinț (difuzare live online)

Teatrul Țăndărică va transmite toate spectacolele programate pentru această perioadă „în regim de transmisie live” pe pagina de Facebook.

1. Spectacolele vor putea fi vizionate exclusiv pe pagina de Facebook a Teatrului Țăndărică România.

2. Spectacolele vor începe la ora anunțată în program (ora obișnuită de la Sala Țăndărică. De luni până vineri de la oră 10:00 și sâmbătă și duminică de la ora 11:00) și vor fi vizibile pentru o perioadă limitată de timp.

3. Pentru a viziona transmisiile este suficientă o conexiune bună de internet.

4. Transmisiunile sunt gratuite.

Detalii AICI

Erou al unei povești nemuritoare și extrem de iubite, Micul Prinț este acum un personaj legendar, simbolul unei umanități responsabile și generoase, care aduce un mesaj de speranță și fraternitate. Povestea Micului Prinț, un băiat cu păr balai și inima pură, este spusă de un pilot care s-a prăbușit cu avionul în deșertul Sahara. Micul Prinț trăia pe un asteroid pe care s-a decis să-l părăsească pentru a explora lumea. Este îndemnat să plece în călătorie chiar de floarea pe care o iubea, dar de a cărei vanitate a fost dezamăgit. Pământul este a șaptea planetă pe care ajunge, după întâlniri pe alte planete cu diverse personaje care ilustrează un viciu sau defect omenesc.

Aici întâlnește alte personaje interesante, printre care pilotul, un șarpe, o vulpe și alte flori leite, cel putin la înfățișare, florii lui. De la fiecare are de învățat câte ceva, în același fel în care cei care vin în contact cu el și cu felul lui de a vedea lucrurile au ceva de învățat, începând cu pilotul și terminând cu noi, spectatorii. În final, Micul Prinț vrea să se întoarcă pe asteroidul lui, însă singura cale este moartea și, cu ajutorul șarpelui, cade la pământ fără să scoată vreun sunet.

Micul Prinț este o carte filosofică în care sunt ridicate întrebări esențiale pentru fiecare dintre noi: prietenia, dragostea, moartea, timpul, realitatea.

După: Antoine de Saint-Exupéry 

Regia: Bogdan Drăgulescu

Scenografia: Daniela Drăgulescu

Muzica: Eugen-Dan Drăgoi 

Video design: Tapioca Film

Foto: Andrei Gindac / Alexandra Jitariuc

Varsta: Peste 3 ani / Durată: 60 min 

Distribuţia: Liliana Gavrilescu / Olga Bela, George Simian, Daniela Ruxandra Mihai / Cristina Țane, Dan Codreanu / Leonard Dodan, Adrian Lefter