Concurs Național de Catan Online

Vă invităm sâmbata, 28 martie, ora 13:00, să ne reunim virtual la un nou Concurs de Catan, cu reguli inspirate din etapele locale ale Campionatului Național. Aceasta nu este o etapă de Campionat, ci un concurs de sine stătător.

Catan este cel mai popular joc de societate din România și îți aduce competiție, interacțiune și, nu în ultimul rând, distracție. Vom juca Catan jocul de baza, varianta disponibilă prin intermediul aplicației mobile Catan Universe.

Taxa de participare:
20 lei/persoană - se achită prin transfer bancar, în contul RO91 INGB 0000 9999 0540 7217, titlular SC Tom Creative Events SRL, pâna cu o jumatate de oră înainte de începerea evenimentului.

Premii:
- câte 10 lei din fiecare taxă de acces vor fi repartizați, prin transfer bancar în ziua evenimentului, primelor 3 locuri, cu proporția: Locul 1 50%, Locul 2 30% și locul 3 20%. Dacă vor fi mai puțin de 12 participanți, va fi premiat doar locul 1 cu 100% din fondul de premii.
- la minim 20 participanți: prin tragere la sorți, folosind www.random.org, 2 participanți vor primi acces gratuit la un Concurs Național de Catan Online din viitor, la alegerea lor.

Modul de organizare:

Pasul 1 - Te înscrii prin formularul: https://bit.ly/2wn0x9H

Pasul 2 - Te vom contacta cu o zi înainte pentru confirmarea participării. Reamintim și aici recomandarea din formular, mai exact aceea de a testa aplicația înainte de eveniment.

Pasul 3 - Achiți taxa de participare (detalii mai sus) și accepți Friend Request pe Facebook din partea organizatorului.

Pasul 4 - În ziua evenimentului:
*** Ora 12:30 Te loghezi pe Facebook, pentru crearea unui chat cu toți participanții la eveniment. Ideal ar fi să ai acces la chat pe un dispozitiv separat față de cel pe care vei juca. Te rugăm să te asiguri că ai baterie suficientă și conexiune cât mai bună la internet.
*** Ora 12:45 Ne logam în aplicația Catan Universe.
*** Ora 13:00 Organizatorul trage la sorți și anunță: cine cu cine va juca și reprezentatul fiecărei mese (cel care crează jocul îi invita pe ceilalți la masă și trimite organizatorului, la finalul jocului, un print screen cu rezultatele)

Vom juca 3 runde/partide (mai exact, 3 meciuri de Catan). Poziționarea jucătorilor la prima rundă va fi aleatorie, prin tragere la sorți realizată de organizator. Ordinea la mese se va schimba la fiecare rundă astfel încât: cei mai buni să se "întâlnească" :P cu cei mai buni + să schimbați, pe cât posibil, adversarii.
 
Pentru stabilirea clasamentului final se vor lua în considerare următoarele criterii, calculate în timp real de către organizator și publicate în mod transparent pe chatul Facebook, comun tuturor participanților:
- punctele de câștig calculate în funcție de fiecare loc obținut în cele 3 partide (Locul 1-5 pcte de concurs; Locul 2-3 pcte de concurs; Locul 3-2 pcte de concurs; Locul 4-1 pct de concurs. În caz de egalitate, se va face media aritmetică)
- suma punctelor obținute concret în cadrul jocului Catan.
- suma procentajelor propriilor puncte obținute în cadrul celor trei partide (rezultatul tău, raportat la suma totală a punctelor de la masa unde ai jucat) 

Punctajul maxim acumulat după cele trei runde va stabili câstigatorii.

Ne vedem oricând și pe grupul de Facebook: Coloniștii din Catan

Te așteptăm să descoperi pe site-ul nostru tot ce oferim: www.cbgshop.ro

photo credit: https://catanuniverse.com/en/