Șezătoare muzicală- sesiune online

Dragi pitici, așa e că mămicile voastre și-ar dori să asculte muzică de flaut, să se destindă pe ritmuri jucăușe alături de voi într-o atmosferă relaxată? 

Voi sunteți încă prea mici să învățați să cântați la un instrument, dar sunteți sensibili la muzică, mai ales atunci când e cântată de cineva lângă voi. Iar mămicile voastre caută activități interesante și pentru voi, și pentru ele. 

Muzica vă face bine, mai ales cea care vine de la instrumente adevărate, calde, nu reci. Muzica clasică, e știut, ajută la dezvoltarea intelectuală și emoțională a copiilor. Mai târziu unii dintre voi vor dori să învețe să cânte, alții vor aprecia muzică mai mult. Și toți veți învață mai bine la școală :) 

Dragi pitici și mămici, conectați-vă la o activitate online de muzică, mișcare și socializare! Alături de noi va fi Claudia. Claudia Bistriceanu este profesoară de muzică, voce, pian și flaut. A lucrat cu școli din București și din Elveția. Este absolventă a Conservatorului de Muzică București. A făcut parte din corul Preludiu și a colaborat cu Opereta București și Radio România Muzical. 

Claudia caută și propune metode de a preda muzică puțin altfel decât la școală, mai prietenoase pentru copii și mai inovatoare, individual sau în grupuri.

Atelierul online pe care vi-l propunem este joc și creativitate, cu muzică bună, explorare, mișcare și energie pozitivă pe durată a 30 minute.
 
Preț: 30 ron per copil/per sesiune. Pot fi folosite abonamentele pentru sesiunile din cafenea: 2 sesiuni online înlocuind o sesiune fizică.
 
Data desfășurare eveniment: Luni & Joi
 
Ora evenimentelor: Joi: 11:00-11:30; Luni & Joi: 17:30-18:00
 
Vârsta pentru participare:
Nu există limită superioară sau inferioară de vârstă.

Participarea se poate realiza doar efectuând plata în avans a sesiunii online, urmând să primești linkul pentru a te connecta la atelier. Legat de imposibilitatea de a vă conecta la atelier, vă rugăm să luați la cunoștință informațiile de la “Politica de Participare”
Pentru detalii adiționale, ne puteți scrie la info@momoclock.ro

Detalii AICI