EXCELSIOR Teens (difuzare online)

Teatrul EXCELSIOR se mută în spațiul online, ca răspuns la nevoia de continuitate a activității sale și de reinventare, în contextul distanțării sociale care se impune în această perioadă delicată.

Începând de vineri, 27 martie 2020 (Ziua Mondială a Teatrului), Teatrul EXCELSIOR devine EXCELSIOR online și propune publicului un program special.

Urmăriți paginile de Facebook și Instagram, website-ul https://www.teatrul-excelsior.ro/ și canalul de YouTube al teatrului.

Ce vă pregătim mai exact? Podcasturi din culisele vieții de actor, emisiuni de știri și recomandări pentru timpul liber, interviuri, vlogging cu și pentru adolescenți, lecturi din literatura universală și multe altele!

Program EXCELSIOR Teens

MIERCURI 20:00

EXCELSIOR RE-ACT - Actorii își iau la „roast” colegii de breaslă pornind de la secvențe din spectacolele în care joacă.

JOI 20:00

IMPROV Challenge - Actorii răspund provocării lansate de colega lor, Camelia Pintilie (trupa de improvizație Iele) de a plonja în situații dintre cele mai imprevizibile, fără „plasă de siguranță” – fără scenarii sau replici prestabilite.

VINERI | SÂMBĂTĂ | DUMINICĂ 20:30

EXCELSIOR Podcast - În fiecare episod, actorii dezbat, într-un cadru informal, teme interesante inspirate din lumea teatrului și nu numai.

VINERI | DUMINICĂ 19:30

DOR DE TEATRU - Video-portrete ale actorilor EXCELSIOR, de acasă, inspirate din dorul de teatru.

SAMBATA 19:30

INSIDE OUT / OUTSIDE IN - Ce preocupări creative au adolescenții atunci când #StauAcasa? Rubrică realizată cu participarea unor adolescenți