YoLga | beer edition (live online)

y o L g a | beer edition - sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 20:00 - live online.

y o L g a nu are forma sufletului tău, ci forma corpului tău.
y o L g a se performează și nu se trăiește.
y o L g a meditează la banalitate.

Ne vedem pe https://zoom.us/. Fă-ți un cont până sâmbătă, trimite-ne un mesaj privat pe pagina Remix ID cu emailul cu care te-ai logat pe platformă și ne vedem la o living room session gratis de yoLga cu Olga Diana Török.

Mai multe detalii despre eveniment AICI.

Da, avem nevoie de haine de mișcare ca să facem y o L g a.
Da, e o sâmbătă seara dansantă, direct din casa ta.
Da, vom respira adânc și vom trece peste pufniturile de râs la exercițiile y o L g a.

Adulţii vor bea două beri (maxim) în timpul exerciţiilor de yoga. Însă nu doar pentru că dezinhibă mai repede sau pentru că le dă un impuls celor care se feresc de yoga și mișcare în general, să participe, dar ne ajută să rămânem prezenţi, cu gândul la ceea ce facem. Gustul e un simţ la fel ca și văzul sau mirosul. E chiar de dorit să putem fi conștienţi de cât mai multe simţuri deodată.

y o L g a îți propune să te uiți și la ceilalți, să copiezi, poate iese un sincron nemaipomenit. Vom căuta prin arhiva de mișcări pop pe care corpul nostru le-a înregistrat de-a lungul timpului, vom încerca să vedem cum ne putem lăsa ghidați de ‘mecanismul fizic’ și vom învăța să ne bucurăm, chiar și de la distanță, de energia care ne conectează.

Sfat lejer: Vă provocăm să scoateți de la naftalină cele mai pop haine sport pe care le aveți: iegării lucioși, bluzele fluorescente, încălțările demodate. Cu yoLga totul devine de actualitate.

Instructor: Olga Diana Török, actriță la Teatrul German de Stat din Timișoara, performer și coordonator al departamentului de performance art din cadrul asociației META Spațiu si coordonator artistic Remix ID.
Graphics by Josépha Blanchet