LiveClassic Ep. 4: Music Of The Night (difuzare online)

Sâmbătă, 1 mai // ora 21

Experiența ultimei noastre întâlniri și aprecierile primite pentru ideea de a ține un recital în aer liber ne-au făcut să ducem mai departe această provocare tehnică și artistică: păstrăm cadrul natural (vom rămâne tot în grădină) dar de data aceasta în decor nocturn! Dincolo de set-up-ul necesar unei asemenea intenții (lumini, camere, microfoane speciale) am pregătit și un repertoriu pe măsura decorului: am ales o muzică meditativă, calmă, pe alocuri misterioasă, evocatoare pentru liniștea unei nopți de primăvară.

Așadar, dacă vremea ne va permite, vom fi bucuroși să vă oferim din acest cadru aparte, pagini muzicale semnate de Jules Massenet, Walter Klepper, Liana Alexandra, Felicia Donceanu. Și pentru că am numit întâlnirea noastră chiar Music of the Night, nu puteam să nu ne amintim și de celebrul moment din musicalul „Fantoma de la Operă” ce poartă exact acest nume, așezând muzica lui Andrew Lloyd Webber în încheierea recitalului.

Vă invităm deci, vineri, 1 mai, la ora 21, să ne fiți alături pentru o jumătate de oră de muzică, la o întâlnire cu adevărat inedită!

Pentru a viziona live acest următor recital al nostru, vă invităm să bifați opțiunea de participare la acest event sau să ne urmăriți pe paginile noastre Diana JIPA - Violinist sau Stefan DONIGA - Pianist pentru a fi notificați de începerea transmisiunii live din această sâmbătă, de la ora 18.

#LIVECLASSIC. Vino lângă noi, trăiește muzica!

Proiectul #LIVECLASSIC se desfășoară cu valorosul sprijin al Radio Romania Muzical și Senia Music și este o producție INNOVARTE și SIA Art Management.